Företag/Partners

Företag & partners

BRY – Barns Rättsskydd är mycket tacksamma för alla som hjälper oss på ett eller annat sätt. Vi är stolta över att presentera våra partners. Nedan kan du besöka deras egna hemsidor.

Våra partners

Mariahmac Photography

Mariah Mac Talbot har arbetat som fotograf nästan 20 år och specialiserar sig på familje-, bröllops- och porträttfotografering. Mariahs budskap är att ärliga och vackra bilder kan ge individer möjlighet att vara mer självsäkra, modiga och sanna mot sig själva.

KANAL 100

Kanal 100 drivs av Thor-Björn Bergman som är filmare och producent. Här kan du se filmer som inspirerar, berör och vägleder. Kanal 100 är en av Europas största privata och reklamfria webb-tv-kanaler. I slutet av 2018 passerades tre miljoner visningar.

Kidox – Ur barnens perspektiv

Kidox är en fristående, partipolitiskt och religiöst obunden ideell förening med syfte att sprida kunskap och information om barn och ungdomars situation i 2000-talets Sverige. Det sker genom interna och externa projekt inom områdena film, musik, foto och litteratur. Fyra viktiga uttryckssätt som gestaltas ur barnets perspektiv.

Lin & Halm – Med kunden i fokus

Lin & Halm är en fullservicebyrå som arbetar med allt från kreativ tanke till färdiga medielösningar. Med ett dream team som skapar det mesta inom design, media, reklam och webb så blir de ett flexibelt bollplank utifrån alla behov, mål och förutsättningar.

Freys Hotel

Freys Hotel är ett charmigt familjeägt hotel ett fantastiskt läge i hjärtat av Stockholm. Med 127 st personligt inredda rum står de stadigt kvar omringad av de stora hotellkedjorna på Vasagatan.

Viktoria Davidsson – Fotograf

Viktoria Davidsson är porträttfotografen med personlig känsla! Hon tar bilder som är både lättsamma och fyllda av energi och om du skulle vara ovan och osäker framför kameran så får hon dig istället att känna dig upplyft, uppspelt och avslappnad.

Tält i Västervik

Hos Tält i Västervik hittar du tält och tältinredning av alla slag tillgängliga för både försäljning och uthyrning. De ordnar det mesta som behövs till fester, konferenser, bröllop, mässor och övriga evenemang.

Trapptradition AB

I mer än trettio år har Trapptradition jobbat med sina förstklassiga hantverk och tillverkat och levererat trappor – stora som små – med noggrannhet och hög standard. Allt är gjort i egen fabrik i Jämtland och de följer kvalitativt med i hela processen från planering till montage.